Hittat kappan jag vill ha

okt 30, 2016 | 6 Kommentarer

Hittat kappan jag vill ha

ladda-ned

Desigual förstås då jag älskar det spanska märket

Spanska märket, DESIGUAL är världskänt för sitt sätt att kombinera lekfulla färger med feminina silhuetter. Varje plagg strålar av lycka

Ha en fin dag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

6 Kommentarer

 1. Emmelie

  Den var jättefin!
  Köp bara! 🙂

 2. Ewa

  Funderar på det 🙂

 3. Ewa

  Visst är den 🙂

 4. Mysan

  Jag hälsade härliga götet ifrån dig <3 det var samma event, tack vare din länk som jag hittade det. Synd att du inte kunde komma, det var väldigt givande och trebligt. Men förstår varför…
  krams!
  (skriver här med, vet inte om du ser att jag svarar på dina kommentarer på min blogg..)

 5. Ewa

  Tack!! Tror säkert att det var givande, det var ju min vän Johanna som höll i det….Jag hänger på nästa gång 🙂

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört Igår kom första avsnittet på min dotter Emmelie och vännen Mattis nya pod. Avsnitt 1 handlar om John Jones och en grottdykning som gick fruktansvärt fel John Jones Så fruktansvärt tragiskt! Poden finns på Spotify

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...