Hittat kappan jag vill ha

okt 30, 2016 | 6 Kommentarer

Hittat kappan jag vill ha

ladda-ned

Desigual förstås då jag älskar det spanska märket

Spanska märket, DESIGUAL är världskänt för sitt sätt att kombinera lekfulla färger med feminina silhuetter. Varje plagg strålar av lycka

Ha en fin dag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

6 Kommentarer

 1. Emmelie

  Den var jättefin!
  Köp bara! 🙂

 2. Ewa

  Funderar på det 🙂

 3. Ewa

  Visst är den 🙂

 4. Mysan

  Jag hälsade härliga götet ifrån dig <3 det var samma event, tack vare din länk som jag hittade det. Synd att du inte kunde komma, det var väldigt givande och trebligt. Men förstår varför…
  krams!
  (skriver här med, vet inte om du ser att jag svarar på dina kommentarer på min blogg..)

 5. Ewa

  Tack!! Tror säkert att det var givande, det var ju min vän Johanna som höll i det….Jag hänger på nästa gång 🙂

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...