Helgen, måndag och pw/intervall

jun 27, 2016 | 0 Kommentarer

God Morgon denna härliga måndag!!

Hoppas du haft en fin midsommar, vädermässigt så blev min midsommar perfekt, matmässigt …too much och träningsmässigt absolut ingenting.

Startade min midsommarafton med lunch hos mina föräldrar. På eftermiddagen blev det att packa in i bilen och åka till paradiset, där vi min man och jag solat, badat, grillat och relaxat.

IMG_0475

Precis kommit ner till Gränna, fram med bord och stolar och njuta, jag av ett glas vin och mannen av en öl. Efter en liten stund blev det ett dopp i sjön Bunn. 20 grader i vattnet helt perfekt. 

IMG_0476

Midsommardagen blev det att ringa min älskade bror som fyllde 65 år <3

På eftermiddagen kom min dotter Emmelie med sin lilla familj och det blev ännu mera bad, relax. Senare på dagen/kvällen blev det grilla korv.

IMG_0496

IMG_0492

Mannen i mitt liv <3

IMG_0489

Eftersom jag denna måndag har toppnotering på vågen så är det bara att svida om och ge sig ut på pw/intervall och återgå till strikt lchf, vilket jag mår bäst av.

Ha en fin måndag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...