Helgen, måndag och pw/intervall

God Morgon denna härliga måndag!!

Hoppas du haft en fin midsommar, vädermässigt så blev min midsommar perfekt, matmässigt …too much och träningsmässigt absolut ingenting.

Startade min midsommarafton med lunch hos mina föräldrar. På eftermiddagen blev det att packa in i bilen och åka till paradiset, där vi min man och jag solat, badat, grillat och relaxat.

IMG_0475

Precis kommit ner till Gränna, fram med bord och stolar och njuta, jag av ett glas vin och mannen av en öl. Efter en liten stund blev det ett dopp i sjön Bunn. 20 grader i vattnet helt perfekt. 

IMG_0476

Midsommardagen blev det att ringa min älskade bror som fyllde 65 år <3

På eftermiddagen kom min dotter Emmelie med sin lilla familj och det blev ännu mera bad, relax. Senare på dagen/kvällen blev det grilla korv.

IMG_0496

IMG_0492

Mannen i mitt liv <3

IMG_0489

Eftersom jag denna måndag har toppnotering på vågen så är det bara att svida om och ge sig ut på pw/intervall och återgå till strikt lchf, vilket jag mår bäst av.

Ha en fin måndag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med keto kost. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg