Helgen, måndag och pw/intervall

jun 27, 2016 | 0 Kommentarer

God Morgon denna härliga måndag!!

Hoppas du haft en fin midsommar, vädermässigt så blev min midsommar perfekt, matmässigt …too much och träningsmässigt absolut ingenting.

Startade min midsommarafton med lunch hos mina föräldrar. På eftermiddagen blev det att packa in i bilen och åka till paradiset, där vi min man och jag solat, badat, grillat och relaxat.

IMG_0475

Precis kommit ner till Gränna, fram med bord och stolar och njuta, jag av ett glas vin och mannen av en öl. Efter en liten stund blev det ett dopp i sjön Bunn. 20 grader i vattnet helt perfekt. 

IMG_0476

Midsommardagen blev det att ringa min älskade bror som fyllde 65 år <3

På eftermiddagen kom min dotter Emmelie med sin lilla familj och det blev ännu mera bad, relax. Senare på dagen/kvällen blev det grilla korv.

IMG_0496

IMG_0492

Mannen i mitt liv <3

IMG_0489

Eftersom jag denna måndag har toppnotering på vågen så är det bara att svida om och ge sig ut på pw/intervall och återgå till strikt lchf, vilket jag mår bäst av.

Ha en fin måndag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping I lördags åkte min man och jag till Blomsterglädje här i Motala och köpte liggare till gravarna men vilket väder… regn och blåst, inget mysigt alls. Jag köpte även ett gravljus till mammas lykta och blev så nöjd nu är det fint hos mamma. Min...