Halsont, rastlös och ingen träning

Halsont, rastlös och ingen träning

Hejsan!!

Åh vad det här med halsont var tråkigt, det började förra onsdagen och håller på fortfarande. Det har suttit väldigt hårt i halsen och jag har varit orkeslös. Idag har jag börjat nysa så det kanske lossnar nu då…… tog mig ut på en promenad efter frukosten, så skönt med luft…..jag blir galen av att vara hemma och inne.

Det värsta är att jag inte kunnat träna och röra på mig som jag vill så jag kontrollvägde mig i morse och jag behöver inte vara orolig. Det är minus 5 kg nu på 6 ½ vecka. Sakta men säkert 🙂 Vi får se vad vågen säger på fredag.

Det blir mycket ligga i soffan vilket jag tyckt varit skönt men nu börjar jag bli rastlös…..

Skönt att ha kylskåpet fullt av matlådor när jag blir hungrig 🙂 Ungefär var fjärde dag gör jag ett gäng matlådor och efter snart 7 veckor på diet så har det blivit en vana

Nu ska jag dricka en kopp ingefärste och landa i soffan igen

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg