Göteborg here I come

Göteborg here I come

Äntligen är det dags för mig igen att åka till Göteborg på en 9 dagars semester. Som jag har längtat

Först kommer jag att spendera ett par dagar i min brorsons Mikaels lägenhet, han jobbar i Malmö så jag får vara ensam där och bara vara Hur härligt låter inte det?

Det kommer att bli lite shopping då Mikael bor nära köpcentrat backaplan

Efter några dagar där så åker jag vidare till min bror och svägerska och spendera några dagar med dem. Jag ska även träffa min vän Johanna och vi ska gå på bokrelese, Häftigt!

Det blir som vanligt Nordstan och Domkyrkan, Indiska för att inhandla ett te mugg och naturligtvis besöka en te affär och köpa hem mitt favorit te Päron & Ingefära och så kvarterskrogen Raffes för vin och mat , sedan brukar jag tigga till mig ett glas därifrån då de har supersnygga whisky glas bl.a.

Vi hörs från Göteborg

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med kost och träning. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg