Göteborg

Göteborg

Äntligen!!

Som jag längtat att få åka till Göteborg och till min bror & svägerska. 4½ månad sedan jag var där och den vistelsen slutade tråkigt då pappa ringde på lördagen och sa att mamma fått en hjärnblödning, men som tur va hann vi hem min bror och jag innan hon gick bort.

Hur som så ska det bli så roligt att komma dit igen, jag ska träffa Johanna som driver enklaknep och vi kommer säkert att ta en fika på Brogyllen, ett favorit ställe

Jag ska shoppa galet, dricka vin med min svägerska och bror, äta gott, njuta och ladda batterierna inför nästa vecka då jag ska börja träna inför mina lopp som jag anmält mig till.

Men innan Göteborg så jobbar jag till 12.00 sedan åker jag direkt. Fixat lunch som jag kan äta i bilen (en wraps) så jag inte behöver stanna och äta

gothenburg-1079230_960_720

Ha en fin torsdag

Avslut kram ewa

1 Kommentarer

  • Ha det så roligt i Gbg! Jag flyttade där ifrån 2007, så det skulle vara så roligt att komma dit igen. Brogyllen fikade jag jätteofta på. Kan tänka att det blivit mycket nytt i Gbg. Kör försiktigt!! ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med keto kost. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg