Gokväll härliga fredag

apr 29, 2016 | 0 Kommentarer

Hejsan Fina!!

Jag har nu suttit alldeles ensam i den lilla stugan i Gränna sedan klockan 11.00 och faktiskt njutit varje sekund 🙂 med risk för att bli tjatig så har jag haft det jobbigt en period nu och att bara få var här är helt underbart och nyttigt för mig.

Jag har testat att ta selfies…som inte är min starka sida 🙂

20160429_112459

Som Ni kanske ser så har jag fortfarande problem med mitt öga och en skyddande lins över det, tycker det syns jätte mycket men kanske bara inbillning eftersom jag känner av det.

IMG_20160429_154031

Jag har även i denna lugna vrå invigt mina fina nya vinglas….i alla fall ett av dem

IMG_20160429_111959

och naturligvis drukit 3 koppar te 🙂

Nu väntar jag på att min man ska komma hem från jobbet men tyvärr så dröjer det några timmar till, jag får lyssna bok så länge och slänga in en pinne i brasan.

Ha en underbar fredags kväll

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört Igår kom första avsnittet på min dotter Emmelie och vännen Mattis nya pod. Avsnitt 1 handlar om John Jones och en grottdykning som gick fruktansvärt fel John Jones Så fruktansvärt tragiskt! Poden finns på Spotify

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...