Gokväll härliga fredag

apr 29, 2016 | 0 Kommentarer

Hejsan Fina!!

Jag har nu suttit alldeles ensam i den lilla stugan i Gränna sedan klockan 11.00 och faktiskt njutit varje sekund 🙂 med risk för att bli tjatig så har jag haft det jobbigt en period nu och att bara få var här är helt underbart och nyttigt för mig.

Jag har testat att ta selfies…som inte är min starka sida 🙂

20160429_112459

Som Ni kanske ser så har jag fortfarande problem med mitt öga och en skyddande lins över det, tycker det syns jätte mycket men kanske bara inbillning eftersom jag känner av det.

IMG_20160429_154031

Jag har även i denna lugna vrå invigt mina fina nya vinglas….i alla fall ett av dem

IMG_20160429_111959

och naturligvis drukit 3 koppar te 🙂

Nu väntar jag på att min man ska komma hem från jobbet men tyvärr så dröjer det några timmar till, jag får lyssna bok så länge och slänga in en pinne i brasan.

Ha en underbar fredags kväll

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...