Gokväll härliga fredag

Hejsan Fina!!

Jag har nu suttit alldeles ensam i den lilla stugan i Gränna sedan klockan 11.00 och faktiskt njutit varje sekund 🙂 med risk för att bli tjatig så har jag haft det jobbigt en period nu och att bara få var här är helt underbart och nyttigt för mig.

Jag har testat att ta selfies…som inte är min starka sida 🙂

20160429_112459

Som Ni kanske ser så har jag fortfarande problem med mitt öga och en skyddande lins över det, tycker det syns jätte mycket men kanske bara inbillning eftersom jag känner av det.

IMG_20160429_154031

Jag har även i denna lugna vrå invigt mina fina nya vinglas….i alla fall ett av dem

IMG_20160429_111959

och naturligvis drukit 3 koppar te 🙂

Nu väntar jag på att min man ska komma hem från jobbet men tyvärr så dröjer det några timmar till, jag får lyssna bok så länge och slänga in en pinne i brasan.

Ha en underbar fredags kväll

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med kost och träning. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg