God Morgon Torsdag, ryggont och Göteborgs besök

mar 30, 2017 | 0 Kommentarer

God Morgon Torsdag

Startade denna torsdag med ett härligt bad (älskar morgonbad) och naturligtvis som vanligt 2 koppar kaffe

Jag har varit på värsta humöret denna vecka därav inga blogginlägg, gjorde mig illa i ryggen i söndags och haft värk dygnet runt. Många värktabletter har det blivit och fortfarande blir men idag känns det bättre.

Inga promenader har jag fixat de här dagarna men i helgen ska jag ut igen, och på tal om helgen i kväll sent kommer min bror. svägerska och brorson från Göteborg  hit till Motala

Blir kul att få tjöta lite igen med dem, det är nästan 1 månad sedan jag var hos dem.

Igår var jag hos tandläkaren och fick min nya tand så snyggt det blev. Det har tagit lite tid men nu är den på plats och jag är 6000:- fattigare men hellre fattig än tandlös.

Ha en fantastisk torsdag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...