God Morgon Torsdag, ryggont och Göteborgs besök

God Morgon Torsdag

Startade denna torsdag med ett härligt bad (älskar morgonbad) och naturligtvis som vanligt 2 koppar kaffe

Jag har varit på värsta humöret denna vecka därav inga blogginlägg, gjorde mig illa i ryggen i söndags och haft värk dygnet runt. Många värktabletter har det blivit och fortfarande blir men idag känns det bättre.

Inga promenader har jag fixat de här dagarna men i helgen ska jag ut igen, och på tal om helgen i kväll sent kommer min bror. svägerska och brorson från Göteborg  hit till Motala

Blir kul att få tjöta lite igen med dem, det är nästan 1 månad sedan jag var hos dem.

Igår var jag hos tandläkaren och fick min nya tand så snyggt det blev. Det har tagit lite tid men nu är den på plats och jag är 6000:- fattigare men hellre fattig än tandlös.

Ha en fantastisk torsdag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med kost och träning. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg