God Morgon Torsdag, ryggont och Göteborgs besök

mar 30, 2017 | 0 Kommentarer

God Morgon Torsdag

Startade denna torsdag med ett härligt bad (älskar morgonbad) och naturligtvis som vanligt 2 koppar kaffe

Jag har varit på värsta humöret denna vecka därav inga blogginlägg, gjorde mig illa i ryggen i söndags och haft värk dygnet runt. Många värktabletter har det blivit och fortfarande blir men idag känns det bättre.

Inga promenader har jag fixat de här dagarna men i helgen ska jag ut igen, och på tal om helgen i kväll sent kommer min bror. svägerska och brorson från Göteborg  hit till Motala

Blir kul att få tjöta lite igen med dem, det är nästan 1 månad sedan jag var hos dem.

Igår var jag hos tandläkaren och fick min nya tand så snyggt det blev. Det har tagit lite tid men nu är den på plats och jag är 6000:- fattigare men hellre fattig än tandlös.

Ha en fantastisk torsdag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...