God Morgon Sveriges nationaldag

God Morgon Sveriges nationaldag

Firar du idag?

Jag firar med att fira mitt barnbarn som fyllde 9 år igår och så firar jag med jordens träningsvärk efter mitt första “riktiga” gympass igår. Fr.o.m. nu ska jag köra efter ett 3 dagars schema + att jag ska jogga så mycket jag bra orkar och kan.

Nu ska jag bara fröknäcke då jag får lite besök onsdagkväll, bakade fröknäcke igår men det blev lite för salta så gör om gör rätt 🙂

Hörs senare

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg