God Morgon härliga fredag :)

God Morgon härliga fredag 🙂

Vilken vecka jag haft, fullt ös hela tiden , inget som jag hade tänkt har blivit gjort och då tänker jag mest på saker som jag vill göra för min skull….fast riktigt sant var det inte kom jag på nu 🙂

I går efter jobbet åkte min dotter Johanna och jag till EM möbler där jag beställde ett nytt köksbord och en ny köks lampa….kommer nästa onsdag 🙂 Åh, vad jag längtar. Efter det åkte vi ner till centrum och tog en fika, sedan gick vi en sväng och tittade på kläder, Johanna köpte 2 st tröjor och jag ett par jeans.

kaffe_31815128

Shopping på stan är balsam för själen.

Ha en fantastisk fredag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg