En tung dag

En tung dag

I dag ska vi säga adjö till mamma, begravningen är klockan 11.30.

Det kommer att bli så svårt och tungt och jag har fjärilar i magen men i vår stora sorg är jag glad att vi valde att ha minnesstund efteråt, de som vill får följa med att äta smörgåstårta och dryck, sedan kaffe och kaka. 

Det lättar i sorgen lite, vi kan prata fina minnen av mamma

grief-563725_640

Avslut kram ewa

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med keto kost. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg