En tung dag

nov 3, 2016 | 2 Kommentarer

En tung dag

I dag ska vi säga adjö till mamma, begravningen är klockan 11.30.

Det kommer att bli så svårt och tungt och jag har fjärilar i magen men i vår stora sorg är jag glad att vi valde att ha minnesstund efteråt, de som vill får följa med att äta smörgåstårta och dryck, sedan kaffe och kaka. 

Det lättar i sorgen lite, vi kan prata fina minnen av mamma

grief-563725_640

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. Mysan

    Sänder lite styrkekramar ❤️❤️

  2. Ewa

    Tack My ❤️

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört Igår kom första avsnittet på min dotter Emmelie och vännen Mattis nya pod. Avsnitt 1 handlar om John Jones och en grottdykning som gick fruktansvärt fel John Jones Så fruktansvärt tragiskt! Poden finns på Spotify

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...