En tung dag

nov 3, 2016 | 2 Kommentarer

En tung dag

I dag ska vi säga adjö till mamma, begravningen är klockan 11.30.

Det kommer att bli så svårt och tungt och jag har fjärilar i magen men i vår stora sorg är jag glad att vi valde att ha minnesstund efteråt, de som vill får följa med att äta smörgåstårta och dryck, sedan kaffe och kaka. 

Det lättar i sorgen lite, vi kan prata fina minnen av mamma

grief-563725_640

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. Mysan

    Sänder lite styrkekramar ❤️❤️

  2. Ewa

    Tack My ❤️

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...