En stor sorg i all glädje

En stor sorg i all glädje….

Hur ska jag kunna förklara detta….som Du vet har jag fått ett sommarjobb på Rättpsykiatriska kliniken i Vadstena och jag jobbar hela nästa helg och jag är så glad att jag fick detta jobb men just denna helg hade varit perfekt att tillbringa i Göteborg, det har fixas i månader för event som min fina vän Johanna enklaknep.se och hennes vän thaimorsan De två och kanske några fler har fixat ett stort event med hotell, hur många sponsorer som helst och det kommer att bli många kända bloggare där och jag hade av hjärtats lust velat vara där men så blir det inte

Några kända bloggare är:

enklaknep.se

thaimorsan

Martina Johansson (highfatfitness)

Undermyumbrella

och många fler…

Hoppas att det blir fler gånger

Ha e fin dag

Avslut kram ewa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.