En konstig vecka

okt 22, 2016 | 0 Kommentarer

Det har varit en konstig vecka med sorg, begravningsbyrån, välja gravplats och samtal med prästen.
Jag har även suttit hemma hos pappa så mycket som jag kunnat och även hans barnbarn har varit där och hjälpt till och naturligtvis min bror. Jag tycker ändå att pappa reder sig bra, vilket i sorgen känns skönt.

För min del så tror jag att det är dags att gå tillbaka till mina vanor. Lchf, motion och min blogg!!

När det gäller maten så har det fått bli som blivit, jag har inte brytt mig vilket jag nu i 2 dagar fått lida för. Jag har ont i magen och ser gravid ut, så idag återgår jag till lchf och när det gäller motion så blir det en promenad till pappa i eftermiddag. Sedan ska jag försöka ge mig ut på en liten runda varje dag.

img_1308

En ledsen Ewa

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...