En konstig vecka

okt 22, 2016 | 0 Kommentarer

Det har varit en konstig vecka med sorg, begravningsbyrån, välja gravplats och samtal med prästen.
Jag har även suttit hemma hos pappa så mycket som jag kunnat och även hans barnbarn har varit där och hjälpt till och naturligtvis min bror. Jag tycker ändå att pappa reder sig bra, vilket i sorgen känns skönt.

För min del så tror jag att det är dags att gå tillbaka till mina vanor. Lchf, motion och min blogg!!

När det gäller maten så har det fått bli som blivit, jag har inte brytt mig vilket jag nu i 2 dagar fått lida för. Jag har ont i magen och ser gravid ut, så idag återgår jag till lchf och när det gäller motion så blir det en promenad till pappa i eftermiddag. Sedan ska jag försöka ge mig ut på en liten runda varje dag.

img_1308

En ledsen Ewa

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping I lördags åkte min man och jag till Blomsterglädje här i Motala och köpte liggare till gravarna men vilket väder… regn och blåst, inget mysigt alls. Jag köpte även ett gravljus till mammas lykta och blev så nöjd nu är det fint hos mamma. Min...