En konstig vecka

Det har varit en konstig vecka med sorg, begravningsbyrån, välja gravplats och samtal med prästen.
Jag har även suttit hemma hos pappa så mycket som jag kunnat och även hans barnbarn har varit där och hjälpt till och naturligtvis min bror. Jag tycker ändå att pappa reder sig bra, vilket i sorgen känns skönt.

För min del så tror jag att det är dags att gå tillbaka till mina vanor. Lchf, motion och min blogg!!

När det gäller maten så har det fått bli som blivit, jag har inte brytt mig vilket jag nu i 2 dagar fått lida för. Jag har ont i magen och ser gravid ut, så idag återgår jag till lchf och när det gäller motion så blir det en promenad till pappa i eftermiddag. Sedan ska jag försöka ge mig ut på en liten runda varje dag.

img_1308

En ledsen Ewa

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg