Det här med halsont…..

Det här med halsont…..

Är verkligen upp och ner hela tiden, mått ganska bra lördag och söndag men i går kväll började jag må sämre igen och kände mig febrig. Jag hade säkert inte feber men Du vet känslan och idag när jag vaknade så känns det som rivjärn i halsen och mitt morgonkaffe smakar inte bra…ja, då är jag inte bra om kaffet smakar skit.

Det blir en dag till att vara hemma från jobbet och kurera mig med ingefärste, det är lite frusterande för nu har jag också missat min träning 🙁 2 morgonpromender och 2 träningspass, men vad gör man? 

Jag hoppas vara igång i morgon igen 🙂

Ha en fantastisk måndag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg