Bloggen har ny design

maj 30, 2023 | 0 Kommentarer

Bloggen har ny design

Hur kul är det inte med en ny fräsch design?

Jag är så nöjd och designen är så jag!
Jag har bloggat några år på just denna adress men efter sista uppdateringen så kraschade min blogg. Jag sörjde min fina design men nu har min kära vän i Göteborg, som fixade gamla designen fixat en ny helt perfekt design.

Det kommer att bli en nystart med bloggandet precis som mitt liv är en nystart, Vi är båda pensionärer min man och jag, vi har nytt boende, vi spenderar mycket tid i den lilla stugan, jag jobbar lite ibland och jag försöker ha en balans mellan kost, träning, promenader, vin och fika men även återhämtning 🥰
Så med andra ord så älskar jag mitt nya liv och min nya design.

Johanna som fixat allt hittar Du på enklaknep.se eller bergsrodesign.se

Ha en fin dag // Ewa

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Min älskade pappa

Min älskade pappa

Min älskade pappa somnade in lördagen den 15 juni klockan 04:41 och idag klockan 12.00 ska jag ta farväl av honom. Sorgen är stor men jag är ändå tacksam att jag fick ha honom i mitt liv så långe. Han blev 96 ½ år. Jag älskar dig pappa ♥️

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....