Bloggen har ny design

maj 30, 2023 | 0 Kommentarer

Bloggen har ny design

Hur kul är det inte med en ny fräsch design?

Jag är så nöjd och designen är så jag!
Jag har bloggat några år på just denna adress men efter sista uppdateringen så kraschade min blogg. Jag sörjde min fina design men nu har min kära vän i Göteborg, som fixade gamla designen fixat en ny helt perfekt design.

Det kommer att bli en nystart med bloggandet precis som mitt liv är en nystart, Vi är båda pensionärer min man och jag, vi har nytt boende, vi spenderar mycket tid i den lilla stugan, jag jobbar lite ibland och jag försöker ha en balans mellan kost, träning, promenader, vin och fika men även återhämtning 🥰
Så med andra ord så älskar jag mitt nya liv och min nya design.

Johanna som fixat allt hittar Du på enklaknep.se eller bergsrodesign.se

Ha en fin dag // Ewa

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen

Äntligen

Äntligen fick vi tid till att spendera en helg i den lilla stugan, som vi längtat men ibland är det så mycket att ta i tu med hemma i Motala Hur som så njuter mannen och jag, vi städar och fixar iordning inför säsongen Är det inte härligt att vår och sommar är på G?...

Påsk och min födelsedag

Påsk och min födelsedag

Påsk och min födelsedag Jag hade min födelsedag påskdagen men firade den påskafton med barn, barnbarn och det lilla barnbarnsbarnet Melina, gissa om jag fick hjälp att öppna mina presenter av henne? Fick så mycket presenter och jag fick det jag önskade mig plus lite...