Bloggen har ny design

maj 30, 2023 | 0 Kommentarer

Bloggen har ny design

Hur kul är det inte med en ny fräsch design?

Jag är så nöjd och designen är så jag!
Jag har bloggat några år på just denna adress men efter sista uppdateringen så kraschade min blogg. Jag sörjde min fina design men nu har min kära vän i Göteborg, som fixade gamla designen fixat en ny helt perfekt design.

Det kommer att bli en nystart med bloggandet precis som mitt liv är en nystart, Vi är båda pensionärer min man och jag, vi har nytt boende, vi spenderar mycket tid i den lilla stugan, jag jobbar lite ibland och jag försöker ha en balans mellan kost, träning, promenader, vin och fika men även återhämtning 🥰
Så med andra ord så älskar jag mitt nya liv och min nya design.

Johanna som fixat allt hittar Du på enklaknep.se eller bergsrodesign.se

Ha en fin dag // Ewa

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...