Blogga från mobilen

Blogga från mobilen

Tänk att jag har så svårt att blogga från min mobil..men tänkte att jag skulle försöka mig på några inlägg denna vecka

Hur gör du? Bloggar du från din mobil ibland?

Jag tänker att när jag är i mitt sommarhus i Gränna utan laptopen så vore det perfekt att kunna blogga från mobilen om jag nu vill göra ett inlägg ….. eller om jag besöker något intressant ställe så kan jag blogga direkt istället för att vänta tills jag kommer hem för då har man oftas lite andra saker för sig och vips så har det gått ett par dagar och ämnet är inte aktuellt längre.

m

Lite funderingar innan läggdags och vet Du…..ledig dag i morgon

Ha en fantastisk natt

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg