Bästa apparna i mobilen

mar 25, 2017 | 0 Kommentarer

Bästa apparna i mobilen
Det här med appar i mobilen är riktigt roligt tycker jag

Jag laddar ofta ner nya appar och testar sen tar jag bort dem ifall jag inte tycker de är bra.

Det finns några appar som jag använder varje dag och så finns det några som jag använder ofta.

Här är mina varje dag

Instagram (Kollar insta varje dag och försöker lägga upp en bild varje dag)

Facebook (Kollar Fb varje dag men uppdaterar inte så ofta)

Lifesum (Lägger in vad jag äter för att ha koll på kolhydraterna)

Storytel (Lyssnar varje kväll innan jag somnar)

Här är mina ofta

WordPress ( Bloggen)

Google keep (en form av postit lappar = superbra)

EOS remote ( För över bilderna från kameran till mobilen)

och så bankapparna förstås, Swedbank, Bankid och Swish

( google keep)

Tipsa mig gärna om dina favoriter

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...

En vecka i Göteborg

En vecka i Göteborg

En vecka i Göteborg Jag har haft en fantastiska vecka i Göteborg hos min bror och svägerska ♥️ Tisdag den 23/4 tog jag bussen till Göteborg och var framme 11:00, min bror mötte upp och vi åkte hem till Tuve. Det blev en lugn tisdag med mycket prat och vin 🍷 På onsdag...