Bästa apparna i mobilen

mar 25, 2017 | 0 Kommentarer

Bästa apparna i mobilen
Det här med appar i mobilen är riktigt roligt tycker jag

Jag laddar ofta ner nya appar och testar sen tar jag bort dem ifall jag inte tycker de är bra.

Det finns några appar som jag använder varje dag och så finns det några som jag använder ofta.

Här är mina varje dag

Instagram (Kollar insta varje dag och försöker lägga upp en bild varje dag)

Facebook (Kollar Fb varje dag men uppdaterar inte så ofta)

Lifesum (Lägger in vad jag äter för att ha koll på kolhydraterna)

Storytel (Lyssnar varje kväll innan jag somnar)

Här är mina ofta

WordPress ( Bloggen)

Google keep (en form av postit lappar = superbra)

EOS remote ( För över bilderna från kameran till mobilen)

och så bankapparna förstås, Swedbank, Bankid och Swish

( google keep)

Tipsa mig gärna om dina favoriter

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...