Äntligen! Ut med det gamla, in med det nya

feb 22, 2017 | 2 Kommentarer

Äntligen! Ut med det gamla, in med det nya

I dag kom det mitt nya köksbord och även den nya kökslampa, Jag är så nöjd

IMG_0691

Det gamla köksbordet

IMG_0746

Det nya köksbordet

Lite skillnad, ljust och fräscht.

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. Ruta Ett

    ´Vilken skillnad det blev ! Jättefint!

  2. Ewa

    Tack ? ja visst blev det

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål? Har Du satt några mål inför 2024 eller något löfte? Jag har tre! Mål nr 1 är att klara av att äta långsammare, jag är riktigt glupsk och äter fort viket resulterar i att jag får ont i magen. Nu har jag googlat lite om magont och att äta för fort...

Min härliga julafton

Min härliga julafton

Min härliga julafton Startade tidigt, då jag älskar tidiga mornar, drack mitt goda kaffe åt frukost och gjorde mig iordning för att bli hämtad av min son Jonathan vid 11.00, vi hämtade dotter Emmelie och barnbarnet Ninja för att åka till min gamla pappa (96 år i...