Ännu en bäbis…och restgarn

dec 1, 2015 | 0 Kommentarer

Inlägget igår handlade om min bäbis *bloggen* och idag visar jag bäbis nr 2 som jag tar hand om. 

20151130_162048

Nämligen vår julost som vi gjorde lördagen den 21 november. Ren handduk varje dag och så ska den vändas.

Vi var ganska sent ute så det är på håret att den blir klar till julafton, men vi hoppas.

Nu blir det soffan och jag ska ta hand om alla restgarner jag har, det blir en del efter alla raggsocks beställningar. Nu ska jag sticka några roliga raggisar av garnet som Ni ser här nedan.

20151130_170346

Ha en fin kväll 

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört Igår kom första avsnittet på min dotter Emmelie och vännen Mattis nya pod. Avsnitt 1 handlar om John Jones och en grottdykning som gick fruktansvärt fel John Jones Så fruktansvärt tragiskt! Poden finns på Spotify

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...