Ännu en bäbis…och restgarn

dec 1, 2015 | 0 Kommentarer

Inlägget igår handlade om min bäbis *bloggen* och idag visar jag bäbis nr 2 som jag tar hand om. 

20151130_162048

Nämligen vår julost som vi gjorde lördagen den 21 november. Ren handduk varje dag och så ska den vändas.

Vi var ganska sent ute så det är på håret att den blir klar till julafton, men vi hoppas.

Nu blir det soffan och jag ska ta hand om alla restgarner jag har, det blir en del efter alla raggsocks beställningar. Nu ska jag sticka några roliga raggisar av garnet som Ni ser här nedan.

20151130_170346

Ha en fin kväll 

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...