Vecka 17 och mina resultat

Vecka 17  och mina resultat

Tänk att jag nu har tränat och ätit bra mat i 17 veckor…..vart tar tiden vägen? Tyvärr så har jag + – 0 denna vecka och det är ju inte så roligt att rapportera men så är det och det är för mig bara att gilla läget.

Jag vilar från gymmet nu några dagar men sen fr.o.m. måndag är det hård körning igen.

Mina resultat so far:

Vikt: – 8,3 kg
Midja: – 12 cm
Arm: – 4,5 cm
 Lår: – 6 cm
Rumpa: – 9 cm

Inte så illa ändå …sakta men säkert heter det ju

Ha en fantastisk fredag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg