Välkomna till min nya blogg

aug 30, 2015 | 6 Kommentarer

Då är den klar min nya blogg och jag är supernöjd.

Tjejen, min fina vän, som gjort denna fantastiska designen och installerat allt åt mig heter Johanna Plato och är en tepimplande organiseringsfreak i Göteborg som driver sidan enklaknep.se och företaget enklaknep.

Fredagen den 21 augusti hade jag glädjen att få träffa denna härliga, pigga tjej på ett mysigt fik i Göteborg. Där satt vi ett par timmar och bollade idéer till bloggen. Johanna gick även igenom en del funktioner i bloggen då jag inte är van med wordpress.

Där på detta mysiga café med sina fina, stora temuggar och kannor, alla dessa bakverk, den snygga inredningen och denna härliga tjej……….och jag tar inte ett enda kort. Jag som brukar fota allt och alla.

Hur tänkte jag? 

Däremot så fotade Johanna mig innan vi skildes åt.

11938179_10153062812596629_1203066256_n

Hoppas du vill följa med mig på min resa mot ett sundare och friskare liv.

Visa att du finns

Lämna en kommentar

6 Kommentarer

 1. annelie bergman

  jag är dålig på detta med bloggar. Men skulle vara kul följa nån, som vill ha ett bättre liv. Ska bli kul följa dej. kram

 2. Ewa

  Hejsan Annelie!!
  Kul att just du tittade in…..det kommer att komma massor med sunda tips och idéer.
  Välkommen!!

 3. trollet

  Oj så fin!! Lite avis=)

 4. Ewa

  Ja,visst är bloggen fin 🙂 jag älskar den!!

 5. Carina Danielsson

  Härligt följa dej ❤️

 6. Ewa

  vad kul att du vill….har du sett till höger i sidomenyn kan du lägga till din epostadress så så får du mail när det kommer nya inlägg, då missar du inget //Kram kram

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål? Har Du satt några mål inför 2024 eller något löfte? Jag har tre! Mål nr 1 är att klara av att äta långsammare, jag är riktigt glupsk och äter fort viket resulterar i att jag får ont i magen. Nu har jag googlat lite om magont och att äta för fort...

Min härliga julafton

Min härliga julafton

Min härliga julafton Startade tidigt, då jag älskar tidiga mornar, drack mitt goda kaffe åt frukost och gjorde mig iordning för att bli hämtad av min son Jonathan vid 11.00, vi hämtade dotter Emmelie och barnbarnet Ninja för att åka till min gamla pappa (96 år i...

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört Igår kom första avsnittet på min dotter Emmelie och vännen Mattis nya pod. Avsnitt 1 handlar om John Jones och en grottdykning som gick fruktansvärt fel John Jones Så fruktansvärt tragiskt! Poden finns på Spotify