Stugan, lunch, pw och leg day

jun 10, 2016 | 0 Kommentarer

Hej Fina!!

Nu har jag varit några timmar i den lilla stugan i Gränna 🙂 Åh, vad jag älskar det här livet på landet….i alla fall på sommaren. Jag är sjukt mörkrädd så jag åker inte hit på hösten ensam. Av alla år som jag varit här nere så har jag bara sovit 2 nätter själv och det har varit mitt i sommaren då det är ganska så ljust om nätterna.

Vi (min man och jag) kom ner hit vid 12.00 och jag var vrålhungrig och gjorde en snabb lunch

IMG_0274

Kokade 2 st ägg, tog 2 skivor ost, stekte vitkål och hade en klick smör på det. Mätt!!

Jag relaxade en halvtimme efter lunchen, mannen åkte för att jobba och jag svidade om för en pw, det blev 45 minuter i både sol och skugga. Bjuder på ett par bilder från min pw.

IMG_0284

IMG_0280

Efter min pw så blev det 30 minuters ben träning eller som det oftast står på status uppdateringar på fb eller instagram…leg day!! Oh my god…jag kommer inte ta mig ur sängen i morgonbitti 🙂 Kayla Itsines träningsprogram är tufft och jag är bara på nivån nybörjare 🙂

IMG_0301

Svetten rann på mig när jag var klar så jag svidade om igen till bikini och tänkte ta mig ett dopp i sjön Bunn men…………… det var bara 15 grader så det fick bli kärringtvätt.

 

IMG_0302

IMG_0304

Nu ska jag njuta av ett glas vin, lyssna på ljudbok och bara andas……naturligtvis vänta in min man som kommer hit vid 23.00.

Ha det bäst!!

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Min älskade pappa

Min älskade pappa

Min älskade pappa somnade in lördagen den 15 juni klockan 04:41 och idag klockan 12.00 ska jag ta farväl av honom. Sorgen är stor men jag är ändå tacksam att jag fick ha honom i mitt liv så långe. Han blev 96 ½ år. Jag älskar dig pappa ♥️

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....