Ny favorit parfym

nov 26, 2016 | 2 Kommentarer

Ny favorit parfym

img_2579

Jag har fått en ny favorit när det gäller parfym…luktar helt underbart.

Denna parfymen var min mammas så jag fick ta den nu när hon gick bort så nu går jag omkring och luktar som hon

Ha en fantastisk dag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. anneli

    jag har inte hittat min favorit ännu. Brukar få i present av min dotter de kan var lite olika dofter. Använder inte så ofta parfym, Ha en bra 1 advent. kram

  2. Ewa

    Detsamma till dig ?

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen

Äntligen

Äntligen fick vi tid till att spendera en helg i den lilla stugan, som vi längtat men ibland är det så mycket att ta i tu med hemma i Motala Hur som så njuter mannen och jag, vi städar och fixar iordning inför säsongen Är det inte härligt att vår och sommar är på G?...

Påsk och min födelsedag

Påsk och min födelsedag

Påsk och min födelsedag Jag hade min födelsedag påskdagen men firade den påskafton med barn, barnbarn och det lilla barnbarnsbarnet Melina, gissa om jag fick hjälp att öppna mina presenter av henne? Fick så mycket presenter och jag fick det jag önskade mig plus lite...