Ny favorit parfym

nov 26, 2016 | 2 Kommentarer

Ny favorit parfym

img_2579

Jag har fått en ny favorit när det gäller parfym…luktar helt underbart.

Denna parfymen var min mammas så jag fick ta den nu när hon gick bort så nu går jag omkring och luktar som hon

Ha en fantastisk dag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. anneli

    jag har inte hittat min favorit ännu. Brukar få i present av min dotter de kan var lite olika dofter. Använder inte så ofta parfym, Ha en bra 1 advent. kram

  2. Ewa

    Detsamma till dig ?

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Min älskade pappa

Min älskade pappa

Min älskade pappa somnade in lördagen den 15 juni klockan 04:41 och idag klockan 12.00 ska jag ta farväl av honom. Sorgen är stor men jag är ändå tacksam att jag fick ha honom i mitt liv så långe. Han blev 96 ½ år. Jag älskar dig pappa ♥️

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....