Ny favorit parfym

nov 26, 2016 | 2 Kommentarer

Ny favorit parfym

img_2579

Jag har fått en ny favorit när det gäller parfym…luktar helt underbart.

Denna parfymen var min mammas så jag fick ta den nu när hon gick bort så nu går jag omkring och luktar som hon

Ha en fantastisk dag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. anneli

    jag har inte hittat min favorit ännu. Brukar få i present av min dotter de kan var lite olika dofter. Använder inte så ofta parfym, Ha en bra 1 advent. kram

  2. Ewa

    Detsamma till dig ?

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...