Motar bort det onda

mar 7, 2017 | 2 Kommentarer

Motar bort det onda

Jag vill inte/har inte tid att bli sjuk så jag fick ett tips från en fb-vän att jag skulle riva ingefära, pressa en vitlök och dricka som te med en skiva citron i, så det har jag gjort nu och riktigt gott smakade det också.

Nu hoppas jag att värken i min kropp försvinner och min onda hals läker

Huskurer är bara så bäst eller vad säger Du?

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. jeanette sandelin

    Jag river ingefära som får dra i hett vatten varje morgon. Sila av o så i med en te-påse.
    En tsk gurkmeja (ur kryddburk) blandas med en el två råa äggulor i lite apelsinjuice. Också varje morgon. Dubbel dos D-vitamin sep-apr och så zink.
    Krya dig nu <3

  2. Ewa

    Oj, det var ingen dålig ”drink” själv så dricker jag ofta ingefärste men det kanske du sett på min blogg // Kram

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål? Har Du satt några mål inför 2024 eller något löfte? Jag har tre! Mål nr 1 är att klara av att äta långsammare, jag är riktigt glupsk och äter fort viket resulterar i att jag får ont i magen. Nu har jag googlat lite om magont och att äta för fort...

Min härliga julafton

Min härliga julafton

Min härliga julafton Startade tidigt, då jag älskar tidiga mornar, drack mitt goda kaffe åt frukost och gjorde mig iordning för att bli hämtad av min son Jonathan vid 11.00, vi hämtade dotter Emmelie och barnbarnet Ninja för att åka till min gamla pappa (96 år i...