Långfredag och lite gnäll

Hejsan Fina!!

Efter sovmorgon, 2 koppar kaffe så är jag redo för denna långfredag. Det ska städas och förberedas inför i morgon då vi har kalkon middag med nära och kära.

När det gäller min opererade fot så går jag bättre och bättre för varje dag och kan Ni tänka Er hur skönt det var att få ta ett bad som jag inte kunnat på 6 veckor. Testade även i går att köra min bil och det gick bra. Så snart är jag helt på banan igen 🙂

20160324_100749

Huset som vi blev erbjudna att hyra tackade vi nej till av flera anledningar och för att nämna en, vi har vår sommarstuga i Gränna att ta hand om.

Det har varit tufft en period nu, dels foten men också herpes viruset som jag har i mitt öga, det gör ont trots salva och antibiotika, sen har vi mitt eksem som också krånglar för att inte tala om min karaktär när det gäller strikt lchf/keto….som bortblåst.

Nu blev det lite gnäll men idag är en ny dag och den blir säkert perfekt.

Ha en fin långfredag

Avslut kram ewa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.