Långfredag och lite gnäll

mar 25, 2016 | 0 Kommentarer

Hejsan Fina!!

Efter sovmorgon, 2 koppar kaffe så är jag redo för denna långfredag. Det ska städas och förberedas inför i morgon då vi har kalkon middag med nära och kära.

När det gäller min opererade fot så går jag bättre och bättre för varje dag och kan Ni tänka Er hur skönt det var att få ta ett bad som jag inte kunnat på 6 veckor. Testade även i går att köra min bil och det gick bra. Så snart är jag helt på banan igen 🙂

20160324_100749

Huset som vi blev erbjudna att hyra tackade vi nej till av flera anledningar och för att nämna en, vi har vår sommarstuga i Gränna att ta hand om.

Det har varit tufft en period nu, dels foten men också herpes viruset som jag har i mitt öga, det gör ont trots salva och antibiotika, sen har vi mitt eksem som också krånglar för att inte tala om min karaktär när det gäller strikt lchf/keto….som bortblåst.

Nu blev det lite gnäll men idag är en ny dag och den blir säkert perfekt.

Ha en fin långfredag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Min älskade pappa

Min älskade pappa

Min älskade pappa somnade in lördagen den 15 juni klockan 04:41 och idag klockan 12.00 ska jag ta farväl av honom. Sorgen är stor men jag är ändå tacksam att jag fick ha honom i mitt liv så långe. Han blev 96 ½ år. Jag älskar dig pappa ♥️

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....