Inspirerad av Johanna

Inspirerad av Johanna

Jag besökte Johanna i Göteborg förra fredagen, Hon driver sitt egna förtag enklaknep.se 

Hemma hos henne bjöd hon mig på te och hembakade kakor. Johanna berättade för mig att när hon blir stressad bakar hon kakor och vilka goda kakor sen,  ännu en grej där är hon och jag lika….vi gillar att äta torra småkakor. Vi är lika på mycket annat också trots åldersskillnaden…det vi har gemensamt är pennor, block, listor, kakor, te, fotografering och bloggar….. och så gillar vi att umgås med varandra.

Men nu var det, det här med Johannas kakor

Johannas goda kakor ( jag tappade räkning hur många jag åt…säkert till jag skämdes )

Inspirerad av Johanna så i går kväll letade jag upp ett recept på kolakaor och bakade dessa……då ska jag också tala om att baka kakor är inte min grej och det är säkert 15-20 år sedan jag gjorde det

Mina blev jättegoda men om jag ska vara ärlig så var Johannas kolakakor godare……men jag får fortsätta att baka och träna…det är så man blir proffs

Ha en fantastisk söndag

Avslut kram ewa

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg