Inspirerad av Johanna

mar 11, 2018 | 2 Kommentarer

Inspirerad av Johanna

Jag besökte Johanna i Göteborg förra fredagen, Hon driver sitt egna förtag enklaknep.se 

Hemma hos henne bjöd hon mig på te och hembakade kakor. Johanna berättade för mig att när hon blir stressad bakar hon kakor och vilka goda kakor sen,  ännu en grej där är hon och jag lika, vi gillar att äta torra småkakor. Vi är lika på mycket annat också trots åldersskillnaden.

Det vi har gemensamt är pennor, block, listor, kakor, te, fotografering och bloggar och så gillar vi att umgås med varandra.

Men nu var det, det här med Johannas kakor

Johannas goda kakor

Inspirerad av Johanna så i går kväll letade jag upp ett recept på kolakaor och bakade dessa och då ska jag också tala om att baka kakor är inte min grej och det är säkert 15-20 år sedan jag gjorde det

De blev jättegoda

Ha en fantastisk söndag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. Johanna

    Dom blev riktigt snygga! Tack för att du kom på besök!

  2. Ewa

    Tack Johanna!! Vi ses snart igen

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...

En vecka i Göteborg

En vecka i Göteborg

En vecka i Göteborg Jag har haft en fantastiska vecka i Göteborg hos min bror och svägerska ♥️ Tisdag den 23/4 tog jag bussen till Göteborg och var framme 11:00, min bror mötte upp och vi åkte hem till Tuve. Det blev en lugn tisdag med mycket prat och vin 🍷 På onsdag...