Inspirerad av Johanna

mar 11, 2018 | 2 Kommentarer

Inspirerad av Johanna

Jag besökte Johanna i Göteborg förra fredagen, Hon driver sitt egna förtag enklaknep.se 

Hemma hos henne bjöd hon mig på te och hembakade kakor. Johanna berättade för mig att när hon blir stressad bakar hon kakor och vilka goda kakor sen,  ännu en grej där är hon och jag lika, vi gillar att äta torra småkakor. Vi är lika på mycket annat också trots åldersskillnaden.

Det vi har gemensamt är pennor, block, listor, kakor, te, fotografering och bloggar och så gillar vi att umgås med varandra.

Men nu var det, det här med Johannas kakor

Johannas goda kakor

Inspirerad av Johanna så i går kväll letade jag upp ett recept på kolakaor och bakade dessa och då ska jag också tala om att baka kakor är inte min grej och det är säkert 15-20 år sedan jag gjorde det

De blev jättegoda

Ha en fantastisk söndag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. Johanna

    Dom blev riktigt snygga! Tack för att du kom på besök!

  2. Ewa

    Tack Johanna!! Vi ses snart igen

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Min älskade pappa

Min älskade pappa

Min älskade pappa somnade in lördagen den 15 juni klockan 04:41 och idag klockan 12.00 ska jag ta farväl av honom. Sorgen är stor men jag är ändå tacksam att jag fick ha honom i mitt liv så långe. Han blev 96 ½ år. Jag älskar dig pappa ♥️

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....