Inspirerad av Johanna

mar 11, 2018 | 2 Kommentarer

Inspirerad av Johanna

Jag besökte Johanna i Göteborg förra fredagen, Hon driver sitt egna förtag enklaknep.se 

Hemma hos henne bjöd hon mig på te och hembakade kakor. Johanna berättade för mig att när hon blir stressad bakar hon kakor och vilka goda kakor sen,  ännu en grej där är hon och jag lika, vi gillar att äta torra småkakor. Vi är lika på mycket annat också trots åldersskillnaden.

Det vi har gemensamt är pennor, block, listor, kakor, te, fotografering och bloggar och så gillar vi att umgås med varandra.

Men nu var det, det här med Johannas kakor

Johannas goda kakor

Inspirerad av Johanna så i går kväll letade jag upp ett recept på kolakaor och bakade dessa och då ska jag också tala om att baka kakor är inte min grej och det är säkert 15-20 år sedan jag gjorde det

De blev jättegoda

Ha en fantastisk söndag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. Johanna

    Dom blev riktigt snygga! Tack för att du kom på besök!

  2. Ewa

    Tack Johanna!! Vi ses snart igen

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...