Hemfärd och fusk pizza

jan 28, 2016 | 0 Kommentarer

GoKväll!!

Nu har min dotter Sophie åkt hem till Västerås efter 1 ½ vecka hos mig, så tomt det blev. Då min man för tillfället jobbar kvällar så har Sophie och jag myst med god mat och ett glas vin nästan varje kväll.

12493771_10153933070087952_8304185553267175944_o

Nu återgår jag till ordningen och mitt kära lchf och gjorde mig en enkel pizza till kvällsmat. Jag hade lite köttfärs i en matlåda i frysen så det tinade jag upp och la på en tallrik, på med pizzakrydda och ost, in i micron en stund. Enkelt och gott.

20160128_175216

I morgon blir det att väga sig efter ett litet uppehåll på strikt lchf. Vi får se om det är plus, sist jag vägde mig var fredagen den 8 januari och då vägde jag 67,3 kg. Ni kan läsa om det HÄR .

Ha en skön kväll 

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Min älskade pappa

Min älskade pappa

Min älskade pappa somnade in lördagen den 15 juni klockan 04:41 och idag klockan 12.00 ska jag ta farväl av honom. Sorgen är stor men jag är ändå tacksam att jag fick ha honom i mitt liv så långe. Han blev 96 ½ år. Jag älskar dig pappa ♥️

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....