Hemfärd och fusk pizza

jan 28, 2016 | 0 Kommentarer

GoKväll!!

Nu har min dotter Sophie åkt hem till Västerås efter 1 ½ vecka hos mig, så tomt det blev. Då min man för tillfället jobbar kvällar så har Sophie och jag myst med god mat och ett glas vin nästan varje kväll.

12493771_10153933070087952_8304185553267175944_o

Nu återgår jag till ordningen och mitt kära lchf och gjorde mig en enkel pizza till kvällsmat. Jag hade lite köttfärs i en matlåda i frysen så det tinade jag upp och la på en tallrik, på med pizzakrydda och ost, in i micron en stund. Enkelt och gott.

20160128_175216

I morgon blir det att väga sig efter ett litet uppehåll på strikt lchf. Vi får se om det är plus, sist jag vägde mig var fredagen den 8 januari och då vägde jag 67,3 kg. Ni kan läsa om det HÄR .

Ha en skön kväll 

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört Igår kom första avsnittet på min dotter Emmelie och vännen Mattis nya pod. Avsnitt 1 handlar om John Jones och en grottdykning som gick fruktansvärt fel John Jones Så fruktansvärt tragiskt! Poden finns på Spotify

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...