God Morgon härliga fredag

maj 13, 2016 | 0 Kommentarer

God Morgon härliga fredag

Lika mycket på min agenda idag som igår….och det här med att få till lite träning verkar inte fungera just nu. Hektiskt idag och i morgon men sen lugnar det ner sig.

Vi ska hjälpa min dotter Sophie att flytta hem till Motala igen, hon bor nu i Västerås. Så idag ska vi hyra släp, hämta nycklar till nya lägenheten, sedan blir det en date med mina föräldrar, ett besök på kyrkogården och lite annat.

I dag fyller också min dotter Johanna 36 år, stort grattis till dig <3

11822583_1052841901416188_5727548511013853062_n

Hoppas Du får en fin fredag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört Igår kom första avsnittet på min dotter Emmelie och vännen Mattis nya pod. Avsnitt 1 handlar om John Jones och en grottdykning som gick fruktansvärt fel John Jones Så fruktansvärt tragiskt! Poden finns på Spotify

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...