God Morgon härliga fredag

God Morgon härliga fredag

Lika mycket på min agenda idag som igår….och det här med att få till lite träning verkar inte fungera just nu. Hektiskt idag och i morgon men sen lugnar det ner sig.

Vi ska hjälpa min dotter Sophie att flytta hem till Motala igen, hon bor nu i Västerås. Så idag ska vi hyra släp, hämta nycklar till nya lägenheten, sedan blir det en date med mina föräldrar, ett besök på kyrkogården och lite annat.

I dag fyller också min dotter Johanna 36 år, stort grattis till dig <3

11822583_1052841901416188_5727548511013853062_n

Hoppas Du får en fin fredag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med keto kost. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg