God Morgon härliga fredag

maj 13, 2016 | 0 Kommentarer

God Morgon härliga fredag

Lika mycket på min agenda idag som igår….och det här med att få till lite träning verkar inte fungera just nu. Hektiskt idag och i morgon men sen lugnar det ner sig.

Vi ska hjälpa min dotter Sophie att flytta hem till Motala igen, hon bor nu i Västerås. Så idag ska vi hyra släp, hämta nycklar till nya lägenheten, sedan blir det en date med mina föräldrar, ett besök på kyrkogården och lite annat.

I dag fyller också min dotter Johanna 36 år, stort grattis till dig <3

11822583_1052841901416188_5727548511013853062_n

Hoppas Du får en fin fredag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Min älskade pappa

Min älskade pappa

Min älskade pappa somnade in lördagen den 15 juni klockan 04:41 och idag klockan 12.00 ska jag ta farväl av honom. Sorgen är stor men jag är ändå tacksam att jag fick ha honom i mitt liv så långe. Han blev 96 ½ år. Jag älskar dig pappa ♥️

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....