Fredag igen och klänning

okt 16, 2015 | 6 Kommentarer

God Morgon!!

Fredag igen och är det inte härligt så säg.

Klickade hem den här klänning nu på morgonen som jag tänkte passar perfekt till julhelgen 🙂

ladda ned

Vad tycker Ni?

Dags att åka till jobbet, vi hörs senare

Ha en fin fredag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

6 Kommentarer

 1. Ann

  Vilken otroligt fin klänning, älskar Desqual.
  Tyvärr har jag svårt att köpa dem då jag har för stor byst, trots viktnedgång så försvinner dem inte, nackdelen med viktnedgång och stor byst är ont i ryggen.
  Trevlig helg
  Ann

 2. Anette

  Snygg klänning. Vart hittade du den?

 3. Petra Bengtsson

  Var har du beställt den?

 4. Ewa

  Hej Petra!! jag har beställt den på boozt.com //Ewa

 5. Ewa

  Hej Anette!! jag beställde den på boozt.com //Ewa

 6. Ewa

  Hej Ann!! Åh vad synd. Du kan inte få hjälp av sjukvården?med tanke på att du har ont i ryggen? //ewa

Trackbacks/Pingbacks

 1. God Morgon härliga fredag - Mitt liv som sundMitt liv som sund - […] jag fixat mig iordning så blev det nätshopping, jag klickade hem en klänning förra fredagen av märket Desigual och…

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Min älskade pappa

Min älskade pappa

Min älskade pappa somnade in lördagen den 15 juni klockan 04:41 och idag klockan 12.00 ska jag ta farväl av honom. Sorgen är stor men jag är ändå tacksam att jag fick ha honom i mitt liv så långe. Han blev 96 ½ år. Jag älskar dig pappa ♥️

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....