Fredag igen och klänning

okt 16, 2015 | 6 Kommentarer

God Morgon!!

Fredag igen och är det inte härligt så säg.

Klickade hem den här klänning nu på morgonen som jag tänkte passar perfekt till julhelgen 🙂

ladda ned

Vad tycker Ni?

Dags att åka till jobbet, vi hörs senare

Ha en fin fredag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

6 Kommentarer

 1. Ann

  Vilken otroligt fin klänning, älskar Desqual.
  Tyvärr har jag svårt att köpa dem då jag har för stor byst, trots viktnedgång så försvinner dem inte, nackdelen med viktnedgång och stor byst är ont i ryggen.
  Trevlig helg
  Ann

 2. Anette

  Snygg klänning. Vart hittade du den?

 3. Petra Bengtsson

  Var har du beställt den?

 4. Ewa

  Hej Petra!! jag har beställt den på boozt.com //Ewa

 5. Ewa

  Hej Anette!! jag beställde den på boozt.com //Ewa

 6. Ewa

  Hej Ann!! Åh vad synd. Du kan inte få hjälp av sjukvården?med tanke på att du har ont i ryggen? //ewa

Trackbacks/Pingbacks

 1. God Morgon härliga fredag - Mitt liv som sundMitt liv som sund - […] jag fixat mig iordning så blev det nätshopping, jag klickade hem en klänning förra fredagen av märket Desigual och…

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål? Har Du satt några mål inför 2024 eller något löfte? Jag har tre! Mål nr 1 är att klara av att äta långsammare, jag är riktigt glupsk och äter fort viket resulterar i att jag får ont i magen. Nu har jag googlat lite om magont och att äta för fort...

Min härliga julafton

Min härliga julafton

Min härliga julafton Startade tidigt, då jag älskar tidiga mornar, drack mitt goda kaffe åt frukost och gjorde mig iordning för att bli hämtad av min son Jonathan vid 11.00, vi hämtade dotter Emmelie och barnbarnet Ninja för att åka till min gamla pappa (96 år i...

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört Igår kom första avsnittet på min dotter Emmelie och vännen Mattis nya pod. Avsnitt 1 handlar om John Jones och en grottdykning som gick fruktansvärt fel John Jones Så fruktansvärt tragiskt! Poden finns på Spotify