Fredag igen och klänning

okt 16, 2015 | 6 Kommentarer

God Morgon!!

Fredag igen och är det inte härligt så säg.

Klickade hem den här klänning nu på morgonen som jag tänkte passar perfekt till julhelgen 🙂

ladda ned

Vad tycker Ni?

Dags att åka till jobbet, vi hörs senare

Ha en fin fredag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

6 Kommentarer

 1. Ann

  Vilken otroligt fin klänning, älskar Desqual.
  Tyvärr har jag svårt att köpa dem då jag har för stor byst, trots viktnedgång så försvinner dem inte, nackdelen med viktnedgång och stor byst är ont i ryggen.
  Trevlig helg
  Ann

 2. Anette

  Snygg klänning. Vart hittade du den?

 3. Petra Bengtsson

  Var har du beställt den?

 4. Ewa

  Hej Petra!! jag har beställt den på boozt.com //Ewa

 5. Ewa

  Hej Anette!! jag beställde den på boozt.com //Ewa

 6. Ewa

  Hej Ann!! Åh vad synd. Du kan inte få hjälp av sjukvården?med tanke på att du har ont i ryggen? //ewa

Trackbacks/Pingbacks

 1. God Morgon härliga fredag - Mitt liv som sundMitt liv som sund - […] jag fixat mig iordning så blev det nätshopping, jag klickade hem en klänning förra fredagen av märket Desigual och…

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...