Dags för ett styrelsemöte med mig själv

sep 4, 2023 | 0 Kommentarer

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta

Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema

Det är inte det att jag tycker jag ser *bra* ut utan jag har så svårt att äta *så lite* men Jag vill verkligen tajta till kroppen lite

Jag tänker att på 3 månader borde jag fixa det och tänker vad skulle hända med min kropp på 3 månader

Det gäller att hitta lusten och glädje i det jag gör och jag tror att när jag kommer igång med gymträning så kommer även lusten att äta bra mat men nu är det sensommar, jag är nyopererad i ögat och får inte träna, spenderar fortfarande ganska mycket tid i Paradiset dvs sommarstugan i Gränna men jag har promenerat nästan varje dag hela sommaren vilket är toppen

Så jag får vänta ett litet tag till innan jag blir mitt bästa jag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål? Har Du satt några mål inför 2024 eller något löfte? Jag har tre! Mål nr 1 är att klara av att äta långsammare, jag är riktigt glupsk och äter fort viket resulterar i att jag får ont i magen. Nu har jag googlat lite om magont och att äta för fort...

Min härliga julafton

Min härliga julafton

Min härliga julafton Startade tidigt, då jag älskar tidiga mornar, drack mitt goda kaffe åt frukost och gjorde mig iordning för att bli hämtad av min son Jonathan vid 11.00, vi hämtade dotter Emmelie och barnbarnet Ninja för att åka till min gamla pappa (96 år i...