Dags för ett styrelsemöte med mig själv

sep 4, 2023 | 0 Kommentarer

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta

Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema

Det är inte det att jag tycker jag ser *bra* ut utan jag har så svårt att äta *så lite* men Jag vill verkligen tajta till kroppen lite

Jag tänker att på 3 månader borde jag fixa det och tänker vad skulle hända med min kropp på 3 månader

Det gäller att hitta lusten och glädje i det jag gör och jag tror att när jag kommer igång med gymträning så kommer även lusten att äta bra mat men nu är det sensommar, jag är nyopererad i ögat och får inte träna, spenderar fortfarande ganska mycket tid i Paradiset dvs sommarstugan i Gränna men jag har promenerat nästan varje dag hela sommaren vilket är toppen

Så jag får vänta ett litet tag till innan jag blir mitt bästa jag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Min älskade pappa

Min älskade pappa

Min älskade pappa somnade in lördagen den 15 juni klockan 04:41 och idag klockan 12.00 ska jag ta farväl av honom. Sorgen är stor men jag är ändå tacksam att jag fick ha honom i mitt liv så långe. Han blev 96 ½ år. Jag älskar dig pappa ♥️

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....