Mitt Liv Som Sund

Mitt liv som sund, ja så heter min blogg och jag försöker i möjligaste mån att leva därefter. Alltså att vara sund.

Ni som följer mig vet att jag  ibland unnar mig eller som jag vill kalla det *jag gör avsteg* från kosten och då menar jag att jag väljer att göra så och kanske det inte alltid är inom ramen för lchf.

Men det är ett medvetet val.

Att jag började med lchf och utbildade mig till kostrådgivare genom Anna Hallén beror till största delen på att jag föddes med svårt atopiskt eksem. Nu är det jätte svårt för mig att säga om jag är så här pass bra i mitt eksem som jag är nu beror på  lchf eller min medicin. I vilket fall som helst så kommer jag aldrig att sluta med lchf. Det är mitt stora intresse och hobby 🙂

(348)

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg