Visst vore det kul…

Visst vore det kul…

Som Du vet så läser jag en hel del bloggar och den senaste tiden har jag varit inne på en del fitnessbloggar, dels för att få tips om mat men också träning. Nästan alla har samarbete med ex: Nocco, Proteinbolaget, Barebells, Gymsharp och allt vad de nu kan heta som har med träning och hälsa att göra. Det är också bara unga snygga vältränade tjejer.

Visst vore det kul om även jag vid 61 års ålder och nybliven gymälskare kunde få visa upp lite snygga gymkläder eller bra produkter för träning,  eller varför inte en bra rabattkod. Jag tror att jag skulle få med mig de lite äldre gymälskande tjejerna 🙂 För ska sanningen fram så tränar vi äldre också och använder bra produkter

Min arbetskamrat & träningskompis Susanne och jag

Kanske jag måste anstränga mig mer och lägga upp bilder på träningpass som jag gör och på de produkter jag använder idag…..Tror jag ska sätta mig ner och skriva till en del av de olika bolagen/hemsidor som jag själv är intresserade av och se om det är någon som nappar på mitt förslag……… eller så får jag ta kontakt med någon som redan har ett gäng samarbeten……….. så åter igen visst vore det kul

Vi får se hur det blir 🙂

Avslut kram ewa

1 Kommentarer

  • Jag håller tummarna för dig! Jag tycker absolut inte åldern spelar någon roll, kan man sociala medier & kan marknadsföra så har man det man behöver ?

    Ses imorgon, passande nog står jag i monter för proteinbolaget ?

    Kram ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg