Varför jag har börjat med lchf igen

Varför jag har börjat med lchf igen

ja, var ska jag börja? Som Du kanske vet så föddes jag med atopiskt eksem som i vuxen ålder blev värre, helt plötsligt fick jag sår över hela kroppen och så har det varit i hela mitt vuxna liv……för ungefär 10 års sedan träffade jag en läkare på hudkliniken som inte tyckte jag skulle jobba heltid pga stress, han ville att jag skulle ha lugna dagar…..och så blev det efter sjukskrivningar och speciella bad…jag fick en halv sjukersättning och mitt eksem blev lite bättre.

För ca: 5 år sedan träffade jag en ny läkare som tyckte att jag skulle prova methotrexsat som är en pytte liten dos av cellgift, det tog ett tag att ställa in rätt dos men till slut så blev jag sårfri…….Kan Du fatta vilken lycka att få vara precis som alla andra

Men….

Det finns alltid ett men….senast jag var på hudkliniken så ville hudläkaren att jag skulle dra ner dosen med en tablett då jag ätit dem i 5 år vilket också resulterade i lite mer sår på kroppen (mest baksida lår) så nu får jag ta till lite kortisonsalva vilket inte hjälper så bra, jag vet inte hur många tuber kortison jag smörj upp och eksemet är fortfarande inte bättre

Jag vill även få tillbaka energin som försvunnit, det har varit lite si och så med det ända sedan min mamma dog och jag fick börja ta hand om pappa…Nu är ju den biten mycket, mycket bättre men något annat har dykt upp nämligen att jag är känslomässigt avstängd på något sätt…kan inte riktigt förklara det

Hur som helst så är texten ovan anledningen till att jag börjat med lchf igen, jag tror att jag kan äta mig frisk eller åtminstone bli bättre från mycket av det jag skrev om.

Ha en fantastisk onsdag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg