Var gick det snett?

Var gick det snett?

Jag vet inte riktig var jag ska börja men något har gått snett och då pratar jag om träning, viktminskning och sund mat…Av någon anledning släppte jag på all när sommaren kom, jobbade mycket och åt helt fel mat ….

För några veckor sedan tog jag tag i det igen och kom av mig på dag tre…tror jag….

Vad händer?

Jag vill tillbaka till den tränande, sunda Ewa, en anledning kan vara denna stora sorg som jag har inom mig och jag kan inte riktigt sätta ord på vad för sorg det är….

Men idag startade jag om eller som jag kanske ska säga idag fortsatte jag min resa till den tränande, sunda Ewa som jag älskar..

Nog om det…

När det gäller jobb så har jag gått intro i 3 dagar på en annan avdelning på Rättspsyk i Vadstena……..Lite annorlunda en den avdelningen som jag är van vid men det gick så bra och det känns bra!! Så nu kanske jag inte behöver aktivitetstöd, vilket ingen människa kan leva…och vilken personal…I love it!!

Fredag i morgon igen…och det blir sommarstugan för vår del….kanske sista helgen innan vintern men vi får se…

Ha en fantastisk torsdags kväll…det som är kvar av den

Avslut kram ewa

1 Kommentarer

  • Oh, samma här. Började skola och klimakteriet samtidigt… Har tagit tag i lchf igen och det går ok men behöver en skjuts så jag börjar med 5:2 a la lchf (7 kokta ägg på fastedagen) nästa vecka… Nu kör vi! Det ska gå! ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg