Våga keto

Våga keto

Tänkte att jag skulle dra igång ett test…med start idag och som slutar den 28 mars alltså 18 dagar…….det blir mitt egna lilla projekt  med Våga keto med start av en fettfasta några dagar som består av 1000 kcal fördelat på 5 små måltider

Som jag skrev i fredags så känner jag mig svullen och lite små gravid hela tiden av den så kallade fitnessmaten för att inte tala om gasig…..så därför ska jag testa nu i några dagar om magen blir bättre, om jag får en kickstart på viktminskningen och om jag kommer att känna mig starkare i kroppen när jag tränar

Alla som äter Keto vet att man mår bra, och blir sitt snyggaste och friskaste jag….Dags att bli det nu då

Jag kommer att mäta blodsocker, ketoner och föra dagbok över mat och träning

Put in work. Its time to get after your goals! No more complacency, no more excuses. Stop talking about it and be about it!!

Ha en fantastisk måndag

Avslut kram ewa

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg