Vad händer när jag börjar träna?

Vad händer när jag börjar träna?

Jo, jag blir sjuk…igen, har nyss varit förkyld och natten till onsdagen fick jag maginfluensa…så himla vidrigt och denna värk i hela kroppen… usch…. sov nästan hela dagen igår och idag är jag åtminstone upp och dricker mitt kaffe som inte riktigt smakar lika gott som vanligt. Det blir lugnt idag med,, en dusch och soffan. Jag som tänkt träna idag….bara gilla läget.

bilder080504-12

Jag verkar vara hur mottaglig som helst nu, vilket kanske tyder på att jag måste ta det lugnare.

Ha en fin torsdag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg