Två veckors semester slut och bloggen är igång igen

Två veckors semester slut och bloggen är igång igen

Hej fina du!

Semestern är slut och i morgon börjar vardagen igen. Jag har haft det toppen i Paradiset med mycket besök av släkt och vänner. Vädret har varit bra…lite lagom så där med sol och moln.

Det som inte varit bra och som jag varit så ledsen för är att mina höfter krånglat och jag har haft en sådan jävulsk värk så inte ens en pw  har jag fått till, vilket då resulterat i 2 veckors stillasittade som då också märks på vågen 🙁

3 k plus, inte kul men som jag vet att jag snabbt får bort nu i vardagen, nu är det inte bara stillasittandet som gjort att jag gått upp i vikt utan lite för mycket av det goda som mat, glass och vin men….

Bara att ta tag i det (igen) och leva sunt

 

Ha en fantastisk söndag

Avslut kram ewa

1 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg