Städa i bloggen

Städa i bloggen

Jag älskar min blogg men just nu är det lite stökigt bland kategorierna, så jag måste fixa till det så rätt inlägg hamnar i rätt kategori vilket kommer att ta flera dagar.

Jag har varit lite slarvig med kategorierna och oftast låtit alla inlägg hamna i kategori Underbara dagar vilket inte är okey enligt mig

Mina kategorier är:

Underbara dagar = vardags saker

Mat inspiration = talar för sig själv tycker jag, maten jag äter, recept

Motivation = drivkraft, handling mot önskat mål, tips

Näring av värde = Fakta

Personliga resultat = Mina personliga resultat i allt jag gör

Projekt 912 = Ett projekt som min dotter Johanna och jag startade nämligen att gå till alla Motalas gator och fota skylten, men vi kom av oss men kommer att ta upp detta projekt igen när våren är här därför får kategorin vara kvar

Ha en fantastisk onsdag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg