Städa i bloggen

Städa i bloggen

I går kände jag att det är dags att städa i bloggen dvs kolla igenom alla kategorier och plocka bort en del inlägg som inte passar in ……. med andra ord ett evighetsjobb

Jag vill ha ordning och reda i kategorierna och jag tänkte börja med att städa Kategorin personliga resultat

För ca 2 år sedan började jag en kost och träningsresa med en pt med väldigt lycket resultat, så den historien får vara kvar men sen har jag hur många inlägg som helst med *jag har startat om* *Jag lyckades inte* osv…. inte så roligt att läsa om

Den här resan då som för 2 år sedan gick så bra…slutade med att jag började fuska med maten och tränade mindre, så efter ett år så var och är jag fortfarande tillbaka på ruta ett men i måndags den 29 juli startade jag om och hoppas verkligen att det är sista gången och att det ska bli min livstil detta med träning och bra mat

Nog om detta utan nu plockar jag bort alla*startar om* så kommer det förhoppningsvis bara en massa härliga inlägg om hur bra min kost och träning flyter på…och alla min små delmål som jag har.

När jag startade rensningen var det 174 inlägg i den kategorin så vi får väl se var det slutar

I dag startar min jobb helg dvs tre nätter på raken

Ha en fantastisk fredag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg