pw, ärenden och bortbjuden

Åh så skönt att äntligen komma ut på en pw 🙂 

powered by EndomondoWPlogo

Lite seg och lite stum i benen kände jag att jag var. Vädigt kvaft ut var det också vilket inte gör pw lättare.

Dusch och lättare lunch blev det och sedan ett gäng ärenden. Var hemma hos mina föräldrar en stund och hjälpte dom och nu ska jag gör mig iordning för en kväll med min dotter Sophie som flyttade tillbaka hit till Motala från Västerås för ca: 1 månad sedan, nu har hon fått iordning och har bjudit hem mig på ceasarsallad och ett glas vin 🙂  

Ha en fin kväll

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg