Projekt 912 startar idag

Projekt 912 startar idag

Så kom den då….den här dagen när Johanna och jag hittade en tid tillsammans att börja vårt projekt att gå på Motalas alla gator eller åtminstone nästan alla men vi får se hur vi löser det med gatorna utanför Motala men som hör till så att säg…..ett projekt som kommer att ta flera år

I dag startar vi alltså med att promenera till Aborrgränd som är vår första gata på listan och när vi kommer dit så ska vi fotografera namnkylten och oss själva sedan noterar vi hur lång sträckan blev i kilometer 🙂

Ett fantastisk projekt som skulle kanske platsa i Motala tidningen eller vad tycker du?

Ha en fantastisk måndag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg