Planerar för fakir

Planerar för fakir

Du som följer mig vet att jag i grund och botten är en lchf tjej men i höstas så köpte jag av en PT ett kostprogram *vanlig* kost som jag skulle köra i 12 – 16 veckor.  Det fungerade bra och när de veckorna var över så körde jag bara på med den vanliga kosten

Nu är det så att mitt eksem är sämre och då undrar jag…Är det kosten? Är det vintern?

Jag är alltid lite sämre på vintern men nu tycker jag att det börjar bli lite väl mycket sår och då ska Du veta att jag inte äter speciellt mycket kolhydrater om det nu beror på det men ändå…….Så min plan är att så småningom gå tillbaka till min egen variant av lchf och för att få en kick så kommer jag att försöka köra fakir men känner mig lite ringrostig (Kan du fatta att jag är utbildad kostrådgivare inom lchf) och måste läsa på och planera matsedel

Så igår testade jag att baka ägg & bacon muffins för att ha till frukost

Bara ägg,bacon och kryddor

Jag tror det blir bra det här, jag kommer fortsätta att göra mina matlådor på måndagar för herregud så smidigt det är när det finns mat färdigt när man kommer från träningen men det blir lite annorlunda i lådorna.

Nog om det !!

I dag är ingen vanlig dag utan det är mitt barnbarn Ninjas 12 åriga födelsedag Stort Grattis!!

Ninja och jag en kväll i februari

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg