Om man gör…

Om man gör…

Just nu är min energi nästan lika med noll, kom från ingenstans och flög på mig. Ett par fruktansvärda dagar har jag haft och fått tvinga mig till vissa saker och vissa saker har inte blivit gjorda…..som ex. träningen. Tränade i måndags full av energi sen tis -tors som bortblåst.  I dag likadant men bara gilla läget och vänta ut det. Förra veckan var energin på topp. Ska jag vara ärlig så har det varit så här…upp och ner…en längre tid.

Jag behöver ny energi, det känns som om det behöver hända nya saker i mitt liv, sorgen som spökar kanske….

Om man gör som man alltid gjort, får man samma resultat som man alltid har fått!!

Nu tänker jag lite på min vikt som länge pendlat upp och ner 0,5 kg, alltså måste jag ändra på något för att få resultat. Jag har också slarvat med att föra matdagbok, vilket jag vet brukar fungera bra. men också har jag tappat suget litegrann. Just idag är jag trött på lchf men innest inne vet jag att lchf är bäst för mig.

Det är ju så att inget fungerar till 100 % alla dagar

IMG_0565

Startade dagen med stekt ägg, parmesanost, smör och 2 koppar kaffe och kommer sluta denna dag med ett glas vin 🙂

74e117be57a6c9b0d5443e643e810316

Så vad gör jag? Hur får jag tillbaka min energi?

Ha en fin fredagskväll

Avslut kram ewa

1 Kommentarer

  • du såna dagar kommer, Jag vet de är så tufft. Jag är forfarande i detta vacum. Men de kommer bättre dagar så är de. kram på dej

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg