Nytt träningsupplägg

Nytt träningsupplägg

Vardag och helgerna är över då är det bara att köra på igen med träningen, matlådor och det sunda livet….visseligen har jag tränat mellandagarna men lite vila före jul kostade jag på mig.

Jag har slappnat av lite när det gäller kosten så det har inte hänt så mycket de sista 2-3 veckorna så nu ändrar jag i mitt kost & träningsprogram fr.o.m. nu blir det tuffare, längre cardio pass på mornarna och längre styrkepass efter jobbet och nu kör jag 6 dagar i veckan. Har tagit hjälp av en tjej på gymmet och nu ska jag följa hennes upplägg.

Jag är taggad till max

Det har varit skönt att vilat kroppen lite och faktiskt så har jag ätit vad jag vill vilket gav plus på vågen som jag skrev om i förra inlägget  ( tappat 0,9 kg sedan i går morse) men nu åter till strikt kostprogram och matlådor, och lite ändringar är det…jag ska äta lite mer, träna lite mer 🙂

Motalas bästa gym

Ha en fantastisk tisdag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg