Nytt projekt fr.o.m. nästa vecka

Nytt projekt fr.o.m. nästa vecka

Jag har suttit med min dotter Johanna och knåpat på ett gammalt projekt som vi hade för ett antal år sedan, nu är det dags att damma av det igen.

Vi ska nämligen gå på nästan alla Motalas gator vilket är 912 stycken och vi ska fotografera gatskylten och skriva datum och Vi börjar med Abborrgränd. Dock så finns det några gator i utkanten av Motala som ex: Dansby, Djurkälla …där kommer vi inte att gå men annars så.

Nu är denna gata inte Abborrgränd utan en liten gata i Varamon som jag inte vet namnet på

De gator som ligger i närheten av där vi bor , ja då får vi helt enkelt gå flera gator den dagen. Vi startar nästa vecka och eftersom vi jobbar så olika så kommer det bli ett pussel men inte helt omöjligt

Vem vet…kanske jag skulle ringa lokaltidningen?

Ännu mer träning väntar

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg