Nu är det dags

Nu är det dags

Är det inte typiskt så säg…jag tror att i de senaste tre inläggen har jag skrivit om hur jag måste komma igång igen med dieten och träningen…jag hade tänkt öka träningen men nu senaste tiden har jag bara haft ont i kroppen och känt mig helt slut…så tråkigt

Jag har inte varit på gymmet sedan den 30/1 och det känns så tråkigt men är man inte bra så är det så….och vila som gäller. Jag har inte heller ansträngt mig till 100 % med dieten så i ca: 2 månader har jag ätit lite mer än vad jag ska men idag sa vågen + 0,2 kg sedan 15 december så det är väl inte så dåligt ändå

Nu har jag i alla fall planerat min träning för resten av veckan och nästa vecka och i går var jag på gymmet för både cardio och styrka, kändes bra att vara igång

Älskar verkligen min nya kost & träningsdagbok, nu ska jag justera min kost också och ta de sista kilona som jag vill få bort

Håll tummarna för mig nu att jag fixar att komma igång igen och Du, ha en fantastisk fredag

Avslut kram ewa

4 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg