Några dagar sedan…paradiset och träning

Några dagar sedan…

Hejsan fina du!

Det var några dagar sedan jag skrev ett inlägg här, ibland är det så sjukt mycket att göra så jag hinner inte med bloggen (trots att jag älskar att blogga) och får jag någon tid över så orkar jag inte skriva inlägg.

Hursom så har jag haft en underbar helg i Paradiset som startade med att jag åkte ner själv på fredags eftermiddagen då mannen skulle jobba till 23.00. Jag tror inte det finns något skönare än att komma ner dit till stugan och detta lugn som är där. Så härligt!

Det blev att njuta av ett glas vin och lugnet 🙂

På lördagen satte vi upp vårat *partytält* så nu är i redo för sommarsäsongen i Gränna

Väldigt skönt att sitta där, när man tröttnat på solen eller när det regnar/blåser.

Varje sommar köper jag en kärlekspelargon som får pryda trappan och så även i år….så vacker röd färg tycker jag

En promenad fick det bli i värmen, just nu krånglar vänster höft litegrann så jag ville inte jogga men jag kämpar på med mina 5/6 pass i veckan, dock har jag vilat några dagar men nu är det bara att köra på igen, vill så gärna tajta till kroppen

Idag fick det bli bantarbiff och bea sås till middag och nu ska jag göra en stor kopp te och sätta mig i soffan och slå på tvn och se om det finns något intressant där

Ha en fin kväll

Avslut kram ewa

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg