Några dagar off…

Några dagar off…

Hej fina du!!

Jag har varit några dagar off från bloggen då jag hjälpt mitt yngsta barn att flytta till eget boende, det har varit några vändor dit och än är vi inte riktigt klara men han är på plats och har det nödvändigaste.

Lite tomt känns det….

Jag fortsätter med mina sunda vanor (diet) och det går bra nu igen…..jag skrev i förra inlägget att jag hade en skitdag matmässigt och i helgen hade jag än till, så naturligtvis fick jag plus på vågen men är nu på G ner igen….vi får se på fredag 🙂 Redovisar mina siffror då.

Har nu sön/mån  varit ute på promenad, en på 8 km och en på 5 km vilket känns lite skönt, sakta men säkert återinför jag träning i min vardag, dock inget gym än men hoppas kunna ta mig dit på torsdag.

IMG_0338

Startar alltid mina mornar med 2 koppar kaffe…så gott. Ingen idé att gå ur sängen om jag inte får kaffe 🙂

Ha en fin tisdag

Avslut kram ewa

1 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg