mittlivsomsund 2.0 startar om idag

mittlivsomsund 2.0 startar om idag

Eller jag kanske skulle säga fortsätter efter att jag kom av mig lite pga att jag gick upp  vikt första veckan istället för viktnedgång. Så idag fokuserar vi dvs jag på bra mat och sunt ska det vara, jag kommer inte att fokusera på lchf eller fitnesskost utan helt enkelt bra mat som jag tycker om ett tag nu…inget annat.

Måste få in lite mer träning, latmasken har flyttat in hos mig vilket jag inte tycker om och den enda som kan ändra på det är JAG!

Allt handlar om planering och ännu mer denna vecka när jag fått massor med timmar på mitt sk. sommarjobb vlken jag är tacksam för och tycker är roligt

Planering A och O

Startade morgonen med äggröra som egentligen skulle vara en omelett men gick sönder, fyllde den med lök och champinjoner och sedan lite fetaost ….så gott.

Lunch och middag äter jag med patienterna idag så jag har faktisk ingen aning om vad det blir. De gånger man börjar vid lunch äter vi ihop med patienterna och de andra tiderna vi har tar vi med egen mat.

Snart dags att åka till jobbet som börjar 11.29 och slutar 20.00

Ha en fantastisk tisdag

Avslut kram ewa

1 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg