Mina mål för juli/aug

Ny dag, ny vecka och nya möjligheter och samtidigt dag 1 på mina nya mål, jag bestämde mig igår efter att ha tröttnat regält på mig själv att nu får det vara bra.

OMG!! Kände mig klumpig, stum i benen och tung men nu är första intervallrundan gjord som ingår i mina mål för juli/aug. Jag har satt nya mål eftersom jag misslyckades med de gamla men alltid lär man sig något. Det gäller att se framåt inte bakåt. Nu är det inte juli än men på fredag så jag tjuvstartade.

powered by EndomondoWPlogo

Nu när första rundan är gjord så har jag en tid att gå efter som jag ska förbättra.

Mina mål för juli/aug!

Pw/intervall 5 gånger i veckan tills jag klarar att jogga 5 km utan att gå ibland (har fixat det förr så de ska gå nu med)

Tappa 8 kg ( 4 kg i juli, 4 kg i aug) genom att köra min egen variant av 5:2, jag kallar det Martinas fettfasta och har skrivit om det här på bloggen förr. Det är 1000 kalorier som gäller de 2 dagarna och så nära noll kolhydrater som möjligt. De övriga 5 dagarna strikt lchf. Inget fusk så som det har varit nu ett tag med bl.a. glass.

Använda mig av appen Lifezum och lägga in all mat och dryck där.

IMG_0501

 I dag är det en 1000 kaloriers dag så nu sitter jag här och njuter av mitt fettkaffe samtidigt som jag bloggar och jag kommer säkert att uppdatera detta inlägg under dagen då jag kommer på fler mål som ska uppnås.

Jag har gjort en kategori som heter mål juli/aug 2016 där mina inlägg om hur det går kommer att vara.

Ha en fin måndag och Du får gärna peppa mig för det behöver jag 

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg