Min fina mugg

Köpte denna fina mugg på Franssons i Gränna förra helgen och den fyller jag med vatten, citron och Ingefära 🙂 

DSC_0315

 

När man som jag har torr och skadad hy (eksem) så har jag läst någonstans att det kan vara brist på vätska, att jag kan kontrollera mina eksem utbrott bättre och jag fyller på med vatten.

Så här går jag med min fina mugg och pimplar vatten hela dagarna och faktum är att hyn är lite bättre i ansiktet.

Så tummen upp för vatten.

Avslut kram ewa

2 Kommentarer

 • Hej

  Detta kanske låter lite konstigt men är på jakt efter en kaffe mugg som jag såg att du hade i ett av dina gamla blogginlägg
  http://ewaslchf.blogg.se/2011/january/porslin-och-proteinpulver.html
  Har sökt stora delar av nätet men inte lyckats hitta någon, har lyckats göra sönder min flickväns ena mugg och tänkte
  överraska henne med en ny.
  Tänkte höra om jag kunde köpa en av dig?
  Vänliga hälsningar Fredrik

 • Hej Fredrik! Ursäkta att jag inte svarat, kom hem igårfrån min semester i Side. Tyvärr så har jag inte dessa muggar kvar…ägde bara 2 stycken och du vet gillar man en mugg så används den flitigt och blir kantstött. Hoppas du hitta en mugg till slut. //mvh Ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg